Marianne: 06 5096 0020 | Daniëlle: 06 41285898

Hoe werkt het huren van een Themafeest?

Huurprijzen en huurperiode

De huurprijzen zijn exclusief btw, transport, op/afbouwen en eventuele schoonmaakkosten. De getoonde huurprijzen zijn voor 1 gebruiksdag. In de meeste gevallen kunnen de materialen 1 dag voor gebruik opgehaald en 1 dag na gebruik geretourneerd worden.

Offerte aanvragen en bestellen

Het handigste is als je dit via de website doet. Graag vernemen we wat je zou willen huren en welke periode. En of je het wilt ophalen of bezorgd wilt hebben en waar het dan bezorgd zou moeten worden. Als wij je aanvraag binnen hebben kijken we eerst of hetgeen nog beschikbaar is die periode. Daarna sturen wij je een vrijblijvende offerte. Hierin staat een overzicht van de beschikbare artikelen en de eventuele bezorgkosten. De artikelen worden pas definitief voor je gereserveerd als je akkoord bent met onze offerte. Voor last minute bestellingen kan je ons het beste even bellen of een Whats App bericht sturen via: 06-50960020 of 06-41285898.

Levering

Je mag de materialen zelf komen ophalen en retourneren in overleg in Waddinxveen of Alphen aan den Rijn. Het is ook mogelijk om de materialen door ons te laten bezorgen en te laten ophalen, hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Levering is door heel Nederland en België mogelijk.

Bezorgkosten

Voor de transportkosten ontvang je van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte. De transportkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Waddinxveen of Alphen aan den Rijn. Het minimumtarief Waddinxveen en Alphen aan den Rijn is € 10,- . Het tarief voor overige plaatsen wordt berekend aan de hand van de afstand en welk type auto wij hiervoor moeten inzetten. De transportkosten zijn gebaseerd op levering op de begane grond tot aan de voordeur. Voor levering in grote steden of op moeilijk bereikbare locaties (bijvoorbeeld op een verdieping) kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Op- en afbouwen

Voor het op- en afbouwen worden kosten in rekening gebracht. Je ontvangt hiervoor altijd eerst een offerte van ons. Je mag de materialen uiteraard ook zelf opbouwen, in dat geval worden er geen kosten in rekening gebracht.

Schoonmaken

Wij ontvangen de materialen graag weer schoon retour. Wanneer je geen tijd of zin hebt om zelf de materialen schoon te maken, dan kunnen wij dit ook voor je doen. Hiervoor worden wel schoonmaakkosten in rekening gebracht.

Schade aan materialen

Bij (water) schade aan onze gehuurde materialen wordt er gekeken naar wat de materialen kosten om te vervangen. Natuurlijk wordt er gekeken naar de staat van toen u de materialen heeft meegekregen. Schade door weersomstandigheden of door nalatigheid moeten wij doorberekenen.

Afmetingen diverse barren

Grote bamboe Tiki bar

Afmeting voor vervoer:
164 cm bij 62 cm
109 x 151 cm
Opgebouwd zijn de afmetingen:
164 cm breed en 67 cm diep en 228 cm hoog

Bamboebar met krukken

Afmetingen voor vervoer:
105 cm x 145 cm
160 cm x 60 cm
Opgebouwd zijn de afmetingen:
160 cm breed en 60 cm diep en 220 cm hoog

Kleine bar

Afmetingen voor vervoer:
101 cm x 106 cm
Opgebouwd zijn de afmetingen:
120 cm breed en 61 cm diep en 225 cm hoog

Skihut

Afmetingen voor vervoer
Dakje 203 x 60 cm Planken: 195 cm lang
Opgebouwd zijn de afmetingen:
200 cm breed en 60 cm diep en 244 cm hoog

Onze barren passen in de meeste auto’s voor vervoer

Thema- feesten

Thema- feesten

Hoe
werkt
het?

Hoe
werkt
het?

Reserveer
een
feest

Reserveer
een
feest

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Privacyverklaring